Prvi dvodnevni Eko kamp-Grebaje, Gusinje

/, Foto, Očuvanje životne sredine, Vijesti/Prvi dvodnevni Eko kamp-Grebaje, Gusinje

Prvi dvodnevni Eko kamp-Grebaje, Gusinje

Povodom 12.avgusta Međunarodnog dana mladih Turistička organizacija Opštine Plav i Turistička organizacija Opštine Gusinje 7- i 8.jula u mjestu Grebaje u saradnji sa NVO,,Euromost” organizovali su dvodnevni Eko kamp za mlade. Učesnici u Eko kampu bili su mladi iz Bijelog Polja, Rožaja, Plava, Gusinja, Priboja i Prijepolja.

Predsjednica opštine Gusinje, Anela Cekic i predsjednik opštine Plav, Nihad Canovic, su otvorili prvi dvodnevni Eko kamp u podnožju Prokletija, mjestu Grebaje, Gusinje.

Kroz ovaj Eko kamp mladi se druže, obilaze kroz pešačke ture prelijepa područja Opština Plava i Gusinja, realizuju ekološke akcije, takodje, u Eko kampu bila su predavanja za mlade na temu ,,Priroda oko nas”, S obzirom da mladi dolaze iz različitih sredina kroz Eko kamp će se održati okrugli sto na temu ,,Moja lokalna zajednica moj problem”, gdje su učesnici govorili o svojim lokalnim zajednicama i problemima sa kojim se one susreću, kada se tiče zaštite životne sredine i kako oni mogu da pomognu svojoj lokalnoj zajednici da rješavaju te probleme.

2021-11-30T23:14:52+00:00 30 Novembra, 2021|Aktivnosti, Foto, Očuvanje životne sredine, Vijesti|Komentari isključeni za Prvi dvodnevni Eko kamp-Grebaje, Gusinje