Sastanak članova kluba mladih ,,Euromost”

//Sastanak članova kluba mladih ,,Euromost”

Sastanak članova kluba mladih ,,Euromost”

Članovi Kluba mladih Euromost su na sastanku članova kluba razgovarali, o lošem stanju u kojem se nalaze mladi na sjeveru Crne Gore, kao i o budućim aktivnostima u cilju ukazivanja na sve te probleme, kao i o budućim aktivnostima mladih u sklopu NVO ,,Euromost” .Oni su danas sa sastanka apelovali na donosioce odluka i na lokalnom i na državnom nivou, da konačno krenu u rješavanju problema sa kojim se susreću mladi na sjeveru Crne Gore. Takodje su apelovali na Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, da ne gase pravni faklutet na sjeveru Crne Gore u Bijelom Polju, kao i višu medincisku školu u Beranama, jer veliki broj mladih želi da nastavi školovanje na sjeveru.

”Ako želite da ostanemo na sjeveru da živimo zašto nam sve gasite od fakluteta, do radnih mjesta”, samo su jedne od poruka mladih iz Bijelog Polja. Takođe su pozvali Upravu za sport i mlade da konačno otvore Omladinske centre u Plavu i u drugim opštinama na sjeveru Crne Gore, jer su isti od značaja za mlade.

2021-12-01T00:00:20+00:00 1 Decembra, 2021|Uncategorized|Komentari isključeni za Sastanak članova kluba mladih ,,Euromost”