Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) u posjeti NVO ,,Euromost”

/, Foto, Vijesti/Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) u posjeti NVO ,,Euromost”

Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) u posjeti NVO ,,Euromost”

Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) posjetila je nevladinu organizaciju ,,Euromost” i upoznala se na terenu sa aktivnostima koje sprovodi, a tiče se plastenika koji su dodijeljeni na korišćenje kroz projekat ,,Žene sa sjevera tradicijom u budućnost”, koje je finansiralo Ministarstvo pravde, za ljudska i manjinska prava, kroz oblast rodne ravnopravnosti i ekonomsko osnaživanje žena na sjeveru Crne Gore.

Predstavnici TIKE nisu krili oduševljenje sa načinom i rezultatima sprovedenog projekta, kao i korisnicama koje su dobile plastenike na korišćenje. Sa predstavnicima TIKE razmijenjena su mišljenja kada se tiče plasteničke proizvodnje, o značaju ovakvih projekata na sjeveru Crne Gore, a najviše ih je interesovalo na koji način se sproveo ovakav projekat, kao i o drugim projektima i aktivnostima koje sprovodi nevladina organizacija ,,Euromost”.

2021-11-30T22:18:11+00:00 30 Novembra, 2021|Aktivnosti, Foto, Vijesti|Komentari isključeni za Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) u posjeti NVO ,,Euromost”